♥~Cesta časem

♥~Cesta časem

Anotace: ~~~~~~~~

 
~~~~~~~~
Dostat se tak strojem času
do roku tři tisíce
už konečně přišli na to
co bylo dřív?
Vejce nebo slepice?
Nikdo to však nevyřešil
všem už je to fuk,
na vajíčka zapomněli
z každého byl dávno puk.

Po tom časem cestování
probudím se v posteli
ta cesta se nekonala.
Normálně jsme zaspali.
Teď tím strojem potřebuji
včas se dostat do práce.
A co řeknu šéfovi?
Jó…to nebude legrace.

Tak usmažím mu omeletku
to má můj šéf rád
čtyři vejce kus salámu
snad bude akorát.
A posypat šnytlíkem
a k tomu čerstvé pečivo
a potom skočím do bufetu
a víte pro co? Pro pivo...

A to bude akorát
a dobrou chuť mu budu přát
a strojem času nebudu cestovat
a ráno musím brzy vstát
a...a...a...

~~~~~~~~~
amol.
***
kuk
Autor Květka Š., 08.05.2019
Přečteno 182x
Tipy 7
Poslední tipující: vlnka, Šípková Růženka, Psavec, BaZiNgA, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí