Seminárka

Seminárka

Anotace: Pro tebe

Když na tebe se naladím
tvou nervozitu zaháním
tak věř, že nemáš proč se bát
jen za sebou teď musíš stát

Svou energii vloženou
využiješ teď znásobenou
tak třikrát nádech a výdech
na sebe se soustřeď

Když podívám se na hvězdy
Luna i Slunce za tebou stojí
Mars ten dá ti energii
Merkur v paměti zaloví
Jupiter ten je spravedlivý
učitel tě dnes nepotopí

Posílám pusu
měj se ráda
to je ta nejlepší rada

Autor vlnka, 09.05.2019
Přečteno 190x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí