Něco

Něco

Anotace: Nic

Nostalgie a touha po návratu
Do situací, jež potěšily mou duši
Se mi vrací
Vrací
 
Jako koloběh schválnosti
točí se jako kolovrat, jako chmýří
Vzduchem se nese
Nese se
 
Zámek stojí uprostřed vsi dál
I kdyz já v něm již nebydlím
Stále minulost rezonuje
Rezonuje, okupuje
 
A dny plynou dál pomalým krokem
Které se nakonec jeví jako staletí
Zámek ve svém nitru držím si
Palce držím si
Autor Disspraktik, 12.05.2019
Přečteno 358x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, Frr, J.Karasová, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

správně "jež potěšily" vždyť se to dá i najít a NĚCO se naučit

12.05.2019 11:53:24 | Karel Koryntka

Opravim, diky!

12.05.2019 23:20:37 | Disspraktik

Jo, já taky... :-)

12.05.2019 11:23:25 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí