♥~Chtěla bych...

♥~Chtěla bych...

Anotace: ~~~~~~~~~

~~~~~~~~~
Chtěla bych tě
můj milý 
dnes vedle sebe mít
nebo ve vzpomínkách
si zase zabloudit
ty tu ale nejsi
marná je má touha 
ta cesta s tebou 
nebyla moc dlouhá.
Já si tvoje foto
založím do alba
na papír tě nakreslím,
no to by byla 
neskutečná malba
teď už vím
já si tě upeču 
třeba jako perníček
a pak tě láskou sním
jsi sladký miláček.

V zimě tě uplácám
třeba ze sněhu
budeš můj sněhulák
složím ti koledu
mít lásku sněhovou
hned se mi rozpustíš
ve snu mi zašeptáš.
O čem to holka sníš?
Já? Třeba o zmrzlině
s kousky čokolády
tu jsme měli spolu
strašně rádi.
Má touha marná je
už se nevrátíš 
neboj,ze snů se nikdy 
taky neztratíš
byl jsi jen můj milý
já byla tvá milá
vždyť naše pohádka 
ta už je dopsaná….
A už je jiná.

~~~~~~~~

****

Autor Květka Š., 12.05.2019
Přečteno 212x
Tipy 3
Poslední tipující: Fany, vlnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) a pořád budou na SvěTě pohádky, viď, Květko :-)?!

13.05.2019 08:31:01 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí