Sám

Sám

Anotace: nějak chybí vášeň a ruce už mi nestčí

Usínám sám a opíjím se sny
v noci ruka pátrá po prázdné posteli
až ráno úspěšné je hledání
Škoda že nejsi malá a nebojíš se tmy
pevněji by jsme se sevřeli
nic tomu přeci nebrání

Kapesníčky vedle lože
kde ty ne-bylas
a já nemám rýmu ani nepláču
Tak moc by jsem chtěl Tě ach bože
kdyby tak touha trošku ubyla
tohle si asi odskáču
Autor petrzal, 17.05.2019
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kadle ty asi nemáš moc přehled o své rodné řeči :-)

18.05.2019 04:59:46 | petrzal

by jsme ne (správně bychom)
nebylas ano
by jsem ne (správně bych)
vidíš jak sis to odskákal...

17.05.2019 07:54:17 | Karel Koryntka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí