Minulá

Minulá

Na poli v dáli větrný mlýn
víří prach a stovky prázdných slov s ním
u vody..
z rákosí plazí se stín,
stejně jako když mám pusu od malin
a ty mi říkáš, že hořké jsou jako blín.

Zlomená...pod tíhou tvých slov
a posledních společných okamžiků,
ukrývám pod baldachýn ctnosti
své tělo zdobené křídly bez perutí...


Dohořívám...a spolu se mnou vyhasíná plamen,
který jsme kdysi nad ránem...
společně zažehli
v obětí a s lahví dobrého chardonnay.
Autor JAILER, 18.05.2019
Přečteno 212x
Tipy 3
Poslední tipující: Descardea, J.Karasová, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí