♥~Dá se věřit...nebo nedá..

♥~Dá se věřit...nebo nedá..

Anotace: ~~~~~~~~~

~~~~~~

Kdo veselý je
……..ten nebrečí
kdo zdravý je
……..ten skotačí
kdo žízeň má
……..se napije
kdo lásku chce
……..tak miluje.

Kdo moudrý je
……..ten poradí
kdo má tě rád
……..ten pohladí
jen bohatý
……..ti nedá nic
a ty jsi stále
……..z Nemanic.

Kdo chodí v dešti
……..mokrý je
kdo stále brečí
……..smutný je
když kručí v břiše
……..to máš hlad
o dobrém jídle 
……..nech si zdát.

Kdo něco zpackal
……..lituje
že bude lepší
……..slibuje
dá se mu věřit 
.......nebo nedá?
Někdy se odpověď
......marně hledá.

Najde se?...Nenajde?

~~~~~~~~~
***
Autor Květka Š., 23.05.2019
Přečteno 154x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, BaZiNgA
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí