Obejmutí

Obejmutí

Anotace: Nebolí, posiluje, pomáhá a dává pocit že jdem správně

Srdce mluví, tajemná řeč rychlých úderů
Přitisknu se lehce,
dlaní jak slepec čtu vzkaz na tvém těle
Vhodnou dobu pečlivě vyberu
přestat se mi nechce
pak rty přitisknout, pomalu a nesměle

Had jako když omotává kořist paže mé kolem tebe se spojí
Přitáhnu, zmáčknu a cítím teplo
tvá hlava klesá na mé rameno
Ten pocit o nějž zamilovaní se bojí
aby slunce neosleplo
za všechno na světě nám stojí

Úsměv tajný signál letmý
bez známky ke mě zaslaný
vstřebám a opětuji vroucně
Někdy slunce je a jindy se setmí
lásky kokejl podivně míchaný
cílem je mojí poutě
Autor petrzal, 24.05.2019
Přečteno 215x
Tipy 3
Poslední tipující: vlnka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí