Hvězda ze sta

Hvězda ze sta

Anotace: padající hvězda

...padala hvězda...
...jediná snad ze sta...
...tolik jsem si přála, aby...
....ale proč to, přání jsou jen klamy...

...chtěla bych aspon jednou...
...ale proč tak najednou...
..proč si budu něco přát...
..stačilo by, jen kdybys mě měl rád...
Autor Engel16, 28.02.2007
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí