♥~Zahrada

♥~Zahrada

Anotace: ~~~~~~~~~~~~

 
~~~~~~~

Jak v pohádkové zahradě
to dnes barevně kvete
tam je ale květin
prý všechny co chcete,
pampelišky,sedmikrásky
fialky a zvonky
kopretiny, pomněnky
růže,konvalinky.

Každý květ z té pohádky
pro jiného kvete 
to co nejvíc potřeba
jistě tam najdete
pro lásku,pro štěstí
a vůbec pro krásu
tak mi milá pověz
jaký květ ti přinesu?

Ty máš vlasy zlaté
jak pampelišky květ
tvé oči barvy čekanky
ti mohou závidět,
ústa jsou dva květy
rudých vlčích máků
a já mám strach
ze ztráty svého zraku...

~~~~~~~~~~~~
kvete
Autor Květka Š., 24.05.2019
Přečteno 169x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí