Nechtěné pocity

Nechtěné pocity

Anotace: O některých vím že jsou zbytečnéa stejně mrchy trápí než se jich zbavím

Otravné bzučení hmyzu nad svící
jak myšlennka nechtěná
vtírá se a tupě zní

Tužka slovi mluvicí
bývá méně zmatená
nakreslí slova o nich sníš

Rozumem v koncích nez pomoci
lapený příběh v pasti snů
vrací se a sůl je v ráně

Plazi loví neomylně bez emocí
návod na srdce stále čtu
bez výsledku však odhodlaně

Vím dobře o zkresleném významu
přesto pocit divný vyklíčí
než najdu způsob jak jej zahubit

Pocity některé z černého seznamu
zvládám a mám v píči
nechci už víc ustoupit
Autor petrzal, 25.05.2019
Přečteno 186x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí