♥~Kapky se třpytí

♥~Kapky se třpytí

Anotace: ~~~~~~~~

~~~~~~~~

Proč je nebe smutné?
A proč zase brečí?
Ne,to smutek není
to jsou ale řeči,
vždyť dnes zase prší
a jenom tak pro radost
do toho vítr fučí
a ty kapky deště
sám prý tančit učí.
Jeden krůček tam i tam
a potom čtyři zpět
za chvíli nám ty kapky
ozdobí trávník,květ...

Kapky se pak prohání
jsou tu,tady i tam
třpytí se jak perly
kam se jen podívám,
potom se zasní slunce
jak z perel duhu dělá
projít se po duze
to i já bych chtěla.
...Ale...
Na sukni v barvách duhy
a z duhy střevíčky
na to by nestačily
peníze z kasičky,
tak vezmu bílý papír
pastelky z krabičky
nakreslím krásnou duhu
a kapek tanečky.

~~~~~~~~~
duha
Autor Květka Š., 25.05.2019
Přečteno 199x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí