Nebeje plné Vězt

Nebeje plné Vězt

objekt hluboko ve vesmíru

podařilo se mi zachytit signál, který jsem přeložil jako sekvenci
9 4 2 3 4
čísla jsou univerzální

na oběžné dráze země obíhá cosi zlověstného

nikdy jsme nedokázali vysvětlit
proč se některé signály
které vysíláme
vracejí po nějaké době
zase zpět

žlutý dům se zeleným trávníkem

je to binární systém
devět planet
čtvrtá planeta většího slunce

spekulace

civilizace která kdysi žila u nás na zemi
ale zanikla

lidé si vyprávějí
lidé říkají

je to cizí kosmické těleso


nebojím se jsem vzrušený
nespím
už jen očekávám
kdy přijdou

oznámil jsem svůj objev
ale přikázali mi
abych všechny důkazy zničil
neudělal jsem to

nad domy se v noci vznášela žlutavá světla

austrálie hlásí extrémní požáry
vypařuje se voda

vědci objevili světlo ve tmě

mezinárodní vesmírná stanice přerušila kontakt se zemí

přístup odepřen

entita
duše bez těla
vnitřní vesmír zastaven
vyskytly se chyby
je nutno resetovat nastavení
vyberte možnost
1)vypnout
2)restartovat
3)pokračovat (nedoporučuje se)

prosím potvrďte
9

8

7

6

5

4

3

2

1



zvolili jste možnost "restartovat"

systém nyní ukládá důležitá data a připravuje resetování systému
prosím nevypínejte zařízení
čekejte




5
5
5
5
9
4
2
3
4


system reboot
error 62!
file universe1.20.2987 not found

choose
/continue and search 1
/end system 2


submit option 2


system 29.2987.3 is now shutting down
wait for instructions
...
system 29.2987.3 is now disabled


system standby and waiting instructions

/start program
/close application


..

project 29.2987.3 status -offline
Autor CoT, 26.05.2019
Přečteno 284x
Tipy 7
Poslední tipující: její alter ego, Iva Husárková, Avola
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

četla jsem ... vědci oběvili světlo ve mně ...:))) to by ani vědci nedokázali, ale četla jsem - ale abych jen nezlehčovala, tahle je dobrá.

26.05.2019 09:15:07 | Ragnell

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí