Skoro.........

Skoro.........

Anotace: .........někdy nad námi bdí mnoho našich andělů........

Vítr hnal těžká mračna oblohou,
jela jsem za hranicí rychlosti,
ty vzpomínky za nic nemohou,
ale jak se asi oprostit..........
Po oknech stékal déšť
těžký a studený
mávnu rukou-vem to nešť,
zítra zas dobře bude mi.
Hudba plnila auto, nezbylo už místo
přivřela jsem oči nesena tóny
jela naslepo a najisto...
toužíc ten pocit-
pocit ztráty zlomit.
Pak - a bylo to rychlé,
vše ztratilo směr,
z koule byla krychle,
dávej nebo ber.
Bílá místa v paměti
mají svoji váhu
ty minuty nedám ti,
dík za tvoji snahu.
Varovný prst osudu
jen zrychlil rytmus dechu,
pro tentokrát!!!
příště radši nebudu
žít z vzpomínek a vzdechů...
Autor Verena, 28.02.2007
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí