Schovej mě

Schovej mě

Anotace: Beruško nemůžu, nemám sílu potřebuji obejmout

Únava prorůstá tělem i myslí
vezmi mi hlavu do dlaní
Davoklův meč ted námi visí
tvá křídla úderu zabrání
Schovej mě anděli do srdce svého
dej mi sílu přežít den
At mě múžeš mít takového
jaký ve svém bytí jsem
U tebe v náručí můj milý anděli
zmizí stíny všeho kolem
Všeho hnusu co jsme kdy viděli
co probíhá všude kolem
Jenom ty můžeš mít tu sílu a moc
jenom pro tebe mé nitro chóry pěje
Odejde temná studená noc
světle nám k radosti prospěje
Autor petrzal, 30.05.2019
Přečteno 226x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Aura
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nechci rejt, ale neměl ten meč být spíš Damoklův?

30.05.2019 12:10:32 | Lady F.

Ano měl

30.05.2019 15:07:36 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí