Ulhaná noc

Ulhaná noc

Anotace: Noc lže, hvězdy osud neukazují a jen se chlubí odrazem světla . . . .

Noc své proroctví drmolí
falešná píseň plná iluzí
Krásné sny a žádné výmoly
ne cestě podivnou inkluzí
Střípky světel osud náš malují oblohou
však halí ho rouška tajemství
Noc není výlohou
krutý žert to je, nikoli však poselství
Ten příběh slov mých myšlenek pochodu
až den zdravě posoudí
SVětlo jeho přínese výhodu
když energie i rozproudí
Pak sen můj bude na dosah a reálný
když budeš chtít jím být
Nezlomí to ani mráz polární
když v srdci lásku budem mít.
Autor petrzal, 31.05.2019
Přečteno 185x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí