♥~Karty lžou nebo ne

♥~Karty lžou nebo ne

Anotace: ~~~~~~~~ ♥ ♦ ♣ ♠

~Karty~
~~~~~~~~
Odpoví mi na otázku
kde mám najít pravou lásku?
Ptám se karet v balíčku
a červenám se na líčku.
Teď otočím další list
co se dá tak z karet číst?
Cesta, láska nebo zdraví
copak mi ta karta praví?
Nepoví mi nic, nic, nic
chci snad málo?
Chci snad víc?

Karty raděj poskládám
dál v nich nic už nehledám,
když má láska přijít,přijde,
podle karet ne,to nejde.
Karty dávno jsou v šuplíčku
v parku sedám na lavičku
přisedne si ke mně pán
snad od té chvíle lásku mám.
Já o kartách mu povídám,
že ho jistě z karet znám.
A jenom se usmívám.

On pak řekne „karty nelžou“
a pozval mě do cukrárny
na vídeňskou kávu
na zmrzlinový pohár se šlehačkou
a že mě lásce naučí
ano,už jsem jehou žačkou...

♥ ♦ ♣ ♠
~~~~~~~

***

Autor Květka Š., 31.05.2019
Přečteno 185x
Tipy 1
Poslední tipující: šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí