Těžkost

Těžkost

Anotace: 21.10 1999 to tenkrát na základní škole

Je ráno a já se ptám zda
stejný bude den jako včera
Nikdo mi neodpovídá.
Jen ticho mi stále nepovídá, že
tu nikdo není.
Že není tu ten jehož hlas by mi
odpověděl a zároveň naplnil srdce láskou
V mém srdci nic a nikdo není!
Jen prázdno a věcné osamění!
Přeji si ať se tohle změní
Ať už mi někdo prozradí, co je to milování
Vždyť nezažít lásku je jako nežít
Je těžké na světě bez lásky přežít
Autor Laureta, 03.06.2019
Přečteno 247x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nebude...

03.06.2019 16:47:29 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí