Ranní pozdrav

Ranní pozdrav

Anotace: Je důležité abys hned ráno věděla jak moc to mám

Svazuji slovíčka paprskem z nebe
po ránu bych lásečko potěšil tebe.
Sny jako ptáci jsou
zazpívají a zase odlétnou
Co zůstává jsi Ty a já
vzkaz lásečce až se vyhajá
Jistota je v tom co v sobě mám
to všechno lásko jen tobě dám
Autor petrzal, 03.06.2019
Přečteno 183x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí