♥~O čmelákovi...

♥~O čmelákovi...

Anotace: °~°~°~°

°~°~°~°
Hele,
ten tulipán po dešti
kluci,máme tady bazén 
a tam si my,mravenci
pěkně zaplavem.
Z pestíku,jak z můstku
salto vpřed i vzad
a žbluňk do té vody
to mravenec rád.
Za ten umělecký dojem
máš u nás puntíček
a to ti slibuji
jménem všech 
sedmitečných berušek.

Pak přiletěl čmelda
přistál na kraji tulipánu
a ten se chudák nahnul
na jednu stranu,
tím se voda z bazénu
rázem vylila
a ostatní mravence
na záhonku polila.
Čmelda jenom „pardón“
tak nějak zabručí
a naštvaným mravencům
své služby zapůjčí.

Povídá,
já vám kluci najdu
teď bazén v jiném květu
chviličku počkejte,
hned jsem tu.
Jo,mravenci by čekali
asi do vánoc,
vydali se raděj domů
vždyť už bude noc.

Tak dobrou,tulipáni
a my si počkáme 
na pršení…
koupání…
skákání…
salta…
a ŽBLUŇK
snad se dočkáme..

°~°~°~°

č...

Autor Květka Š., 04.06.2019
Přečteno 175x
Tipy 3
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí