Ranní předsevzetí

Ranní předsevzetí

Anotace: Ráno jsem nezatížen realitou, jen představu mám a cíl. přes den se stává méně dostupný ale co chtěl bych dobře vím.

Myšlenky bloudí
ulice hlavy pusté
Ranní hudba proudí
sny nejsou na uzdě
Uvnitř mlha se rozpouští
v rudé čáře na obzoru
Člověk si ledacos odpouští
když v bouři maják jde do pozoru
Filmová smyčka zážitků
vzpomínky uklizených vzpomínek
Den po slunci novou posílá nabídku
naděje šumivý je nenápadný pramínek
Dnes víc než včera dám ti znát
nebo bych alespoň moc chtěl
Tebe miláčku jak mám rád
že všechno jsi co jsem kdy chtěl
To ranní rozjímání je čisté s vizí jasnou
vše ostatní přikryl času prach
Bez tíže starostí představu přesnou
v hrudi zvon bije jak na poplach
Autor petrzal, 05.06.2019
Přečteno 182x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí