Cesta

Cesta

Anotace: Prudím a násobím emoce, ale stejně věřím že to s tebou dáme a jsem rád že to nevzdáváme

Když v hlavě nepořádek otravuje
těžké je přejít jak se projevuje
Zmateně ven emoce stříkají
extrémní jedy samé říkají
Ty necháš je po sobě v klidu stéct
a já nechám tebou se dál vést
Tyhle momenty zřejmě láska jsou
dávají mi jistotu o nás dvou
Jsme Ty i Já poutnící životem
hledáme to co zatím je ale za plotem
Přesto mě obejmeš a pohladíš
a když vylétnu tak mě usadíš
Věřím že osud vylil nás do stejné říčky
aby jsme společně propluli ty jeho hříčky
Jen v pocitu tvého souznění to vím jistě
jen v teple tvého obětí budoucnost vidím čistě
Krok za krokem znaveni ale spolu
jdeme za štěstím a nikdy už z5 dolů
Autor petrzal, 10.06.2019
Přečteno 200x
Tipy 3
Poslední tipující: vlnka, Kapka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí