Máš krásný úsměv

Máš krásný úsměv

Anotace: Jen pár slov ve verších..

Máš krásný úsměv,
jenž plný štěstí je.
Ten kdo spatří jej
ať hned se raduje.

Máš krásný úsměv,
máš ho snad stále.
Však dobře to je,
tak směj se dále.

Máš krásný úsměv,
jenž má barvu krásnou.
Všichni,co vidí jej,
nevěří,však žasnou.
Autor Balcik, 01.03.2007
Přečteno 3030x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí