♥~Písnička,klokočí a cvikr

♥~Písnička,klokočí a cvikr

Anotace: ~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~

Mám po babičce klokočí
a po dědovi cvikr
klokočí se vysypalo
a ten cvikr pukl.
Klokočí si navléknu
a ten cvikr slepím
jestli bude k něčemu
to už vám nepovím.

To babiččino klokočí
si kolem krku dám
na dědečka s cvikrem
já jenom vzpomínám.
A taky vidím dědečka
jak vrtal dírky v klokočí
babička mu váže prst
když vrtáček vybočí.

„Po babičce klokočí
a po tmě strach“
to zpívali nám v Semaforu
kdysi, dávno, ách…
Pak na starém gramofonu
tu písničku si pustím
na černé desky z vinylu
na ty nedopustím...

~~~~~~~
***
Autor Květka Š., 14.06.2019
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí