Č.

Č.

.
Pláču proti proudu času
Objevit ticho v úplné hudbě
Popel a dým se nevrací
Člověk nepohne skálou

Člověk má stud
a ledacos v hubě
Nejvíce málo
a k tomu cit

Snad jednou jedinkrát pohnula
skála člověkem
Bylo to dávno Řeky plynuly
Nepamatují to pamětníci
i ústa nehovořila
A my se neobejmuli
a touha nebyla
.
.
Autor Now, 16.06.2019
Přečteno 258x
Tipy 5
Poslední tipující: Jort, Frr, J.Karasová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji.

19.06.2019 11:49:41 | Now

Moc se mi líbí. Jasně ST.

16.06.2019 19:41:15 | J.Karasová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí