Začátek

Začátek

Anotace: Nový začátek je nový svět

Křičím a volám do tvojí krajiny
hledám cestu v čáře na dlani
Bůh nad námi mocný a jediný
vzdá to a už nám nebrání
Už tvé úrodné teplé mapy
nejsou obsazovány cizí havětí
Už nepoznáš nikdy jiné chlapy
spojení ztrácíš s podsvětím
Svět kolem se nezmění
přesto tak jiný se zdá
Amorek nemá brnění
však vlekou sílu přesto má
Autor petrzal, 20.06.2019
Přečteno 230x
Tipy 1
Poslední tipující: vlnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí