☻-☻Tak jako...

☻-☻Tak jako...

Anotace: ~~~~~♥~~~~~

~~~~~
Tak jako...
~~~~~~~~
Tak jako Barbie
má svého Kena
a Hurvínek
zas Máničku,
tak tvoje
roztomilá žena
má tvoje jméno
na tričku.
Kytku ji doneseš
a někdy pytlík bonbónů
ty přece nechceš
mít jinou za ženu,
složíš ji píseň
a do ouška zazpíváš
té jedné jediné
kterou v srdci máš.

Pak se tě drží
jak čerta Kačenka
a když ji políbíš
vzbudí se,Růženka.
Tak si s ní užívej
jak Adam s Evou v ráji
když si jablíčka
ze stromu natrhali.
A kdo je vyhnal?
Na tom už vůbec nezáleží
vždyť láska je to
o co tu běží.
~~~
~~~~~

 

Autor Květka Š., 22.06.2019
Přečteno 180x
Tipy 1
Poslední tipující: vlnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí