Myslím,tedy jsem

Myslím,tedy jsem

Anotace: ...jsem cokoli,co si zamanu...

Myslím,tedy jsem,
jsem lístkem na statném javoru,
pluji si s trosečníkem na voru.

Jsem leknín na hladině ležící,
kapka rosy rostliny budící.

Jsem motýlem na okvětí lilie,
štěstí,když zrcadlo se rozbije.

Jsem nad východem červánek,
po ránu pějící skřivánek.

Jsem poslední slovo v dopise milostném,
láska pro lásku v lidském životě prostém.

Myslím,tedy jsem,
ano,to já viem.
Autor Haydée, 01.03.2007
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

shrneme-li to, jsi nádherná ;-)

01.03.2007 21:33:00 | Sandra_T

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí