☻-☻Vzpomínky

☻-☻Vzpomínky

Anotace: ~~~~~~~~~

 
~~~~~~~~~
Když už se roky přihlásí
co z mládí zůstane
....co asi....
ve spodním šuplíku ve staré krabici
najdu ten svůj poklad.
Mám úsměv na líci

Jsou tam
ze školy dva památníky a sponky do vlasů
pudřenka a první šminky pro krásu
a bílé z tanečních rukavičky 
stříbrná brož od babičky
moje první korále a fotka s klukem na bále
ze svatby je kapesníček
od manžela jeden manžetový knoflíček
růže ze svatební kytky 
naviják a malé třpytky to jak jsi chodil na ryby
které /já to vím/ ryby nikdy nebraly,
hele,první dětské botičky
dva dudlíky,kytičky
prostě poklad v šuplíku tady je pár knoflíků
a malý méďa gumový pískat ještě
trochu snad umí.

Těch malých památek
každý má jistě dost a dost
rád si je občas a zas a zas prohlédne
pro vzpomínky z dávných let
a taky pro radost.

~~~~~~~~
(:-)+(-:)
stáří
...stáří...
Autor Květka Š., 24.06.2019
Přečteno 155x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí