Měsíc

Měsíc

Anotace: Jak zzrcadlo i když není celý. Vidí do mě a odráží to aby žaloval

Volání o pomoc do korun stromů
Závody s časem bych zachránil sny
Odvázat kotvu co táhne mě dolů
přirazit k tobě a tát jak sníh
Půlměsíc jediný živý je svědek
viděl nás, slyšel a četl
Svítivý divák podplacen miliony cetek
nyní se ale přepočetl
Autor petrzal, 25.06.2019
Přečteno 179x
Tipy 1
Poslední tipující: BaZiNgA
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí