Dobré ráno

Dobré ráno

Anotace: Lásko cestou na vlak přemýšlím, jak ti popřát krásný den a řici jak se na tebe zase těším

Vánek ti šeptá do vlasů mého srdce slova
by zářila barva v tvém zraku křišťálová
Volné myšlenky v korunách stromů ševelí
s ptáky si zpívají o kouzlení a zachvění
Sny odchodem obzor barví rudou stuhou
všichni aby věděli, že je míti také mohou
Tak jsem ti lásko k novému dni prostřel
a ty prosím chmury odstřel
Úsměvem oslaď si kávu svou
a posnídej sny o nás dvou
Ty jsi náplň mých života radostí
polibek posílám světelnou rychlostí
Autor petrzal, 26.06.2019
Přečteno 248x
Tipy 1
Poslední tipující: Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí