(ne)vyjádřit se

(ne)vyjádřit se

Anotace: ...

Po krajině bloumám s hlavou dokořán,
tak jako dveře do kurviny komnaty,
kam nedostaneš se jinak než s penězi a nahatý.

Na Adama a s jablkem kulatým,
tak kulatým jako nekonečný svět,
kde svůj názor rád řekl by jsi hned.

Avšak stráže neúnavně hlídají,
tak ostražitě jako pes svou kost
a ty nemůžeš vyjádřit svoji neutichající zlost.

Když ukážeš hyeně pravdu přímo do očí,
nevnímá, svoji kořist sežere si v klidu
a pak, když je nažraná, vytáhne další oběť z lidu.

A i když jak auto benzínem přesycena jest,
stále se snaží jeti zadarmo,
v důsledku lidského umírání, jen tak, NADARMO.
Autor honnnzik, 01.03.2007
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čauves.. no, já jsem pointu našla a plně souhlasím... A zvu to krutou realitou

10.03.2007 21:56:00 | Drayza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí