pokus o zachycení pesimistického toku

pokus o zachycení pesimistického toku

Anotace: napsána na Nový rok 2003, když jsem se vrátil z novoroční oslavy

ta slova zavírají dveře
ale přesto touží být slyšena

jen tam dole
tam kde je podpora kaluží
pocítíš ten zemský
pocit rovnosti sebe a sebe...

nebe žertuje
událostní řetězce
jsou hořlavé
a pohyb v náruči Logos
trvá jen tu nejkratší chvíli

pak ti vlastní rozprostraněnost
dá facku
a ty spadneš do konkrétna

...nenech slunce samo
prosím ne, dívá se na své
termojaderné hodiny...

jak by to mělo jinak
být zřetězeno, bez těch drobků?
smějeme se
tomu co nám
sype jinakost do proudů vědomí.....

to, co rozbijeme
rozbije nás
s lhostejností neživého předmětu

stojím na podnose
na hrudi cenovku

šlapu!
realita je pasák
a nutí nás podržet zážitkům
a ještě jim říct
že to bylo krásné

a že nám to něco dalo -
v realitě číslo E55
v centru pomalé zóny
sloužíme zájmům
záhadných sponzorů
kteří si na pár miliard let
pronajali tří rozměry,
hrst času
a pár impulsů...

teď mě omluvte
jdu počítat kolikrát
ještě budu muset
vrtět myslí
Autor danielsoft, 03.07.2019
Přečteno 195x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Frr, W
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí