☻-☻-On.kouká

☻-☻-On.kouká

Anotace: ~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~
On kouká tajně
tou klíčovou dírkou
co asi uvidí
tu jednu holku hezkou
v klíčové dírce
zavrzal klíč
ale né...
všechno je najednou
všechno je pryč.
Teď sedí u stolu
a pije čaj s medem
myslí jen na ni
jak to provedem...
stále ji vidí
jak ji Bůh stvořil
platit nic nemusí
rád by se ji ale dvořil
a tak ji 
půl roku růže nosí
o její lásku stále prosí.

Ona byla jako víno 
pro labužníka
ale ne,
to se neříká
jen šeptáš hvězdám 
já se tě nevzdám.
Ona v té dírce
však nechává klíč
a on si říká
no co už
všechno je asi pryč.
A ráno snídani
vezmeš z jiných dlaní
ta přece taky chutná 
jak něžné pohlazení
a hrozny se dál
ve sladké víno mění.
Jako políbení.

~~~~~~~~~~
***
Autor Květka Š., 06.07.2019
Přečteno 189x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí