PROKLETÍ

PROKLETÍ

Anotace: Jedna z mých starších básniček.

Pozoruji tě z dálky, nevidíš mě.
Jak bys mohla? Jsi tak daleko.
Ale i když nás dálka dělí,
Mé ochranné křídlo nad tebou letí.

Pozor na tebe dávám neustále.
Však ty mě ani nezahlédneš.
Proč bys měla?
Jsem jen jeden z miliona.
Však i přes to, na tebe pozor dávám.

Žiju jen pro jedno, smysl mám jediný.
Můj smysl? Ty. Žiju pro tvou ochranu.
Slíbil jsem, že tě ze zraku nepustím.
Svůj slib dodržet musím.
Není to jen povinnost, byl a je to můj výběr.

Můj zrak tě zří každičký den,
ani na sekundu tě nepustím.
Kéž bych mohl být při tobě blíž.
Kdybych mohl jen na okamih s tebou být.
Nemůžu, nesmím. To je mým prokletím.

Ty jsi můj sen, moje touha, mé prokletí.
Mé pokušení? Tvé oči, hlas, vlasy. TY
Ty jsi mým posláním, mým katem
co mi jednou život vezme.
Vím to, jsem s tím smířený, nebojím se toho.

Pozoruji, pozoruji tě z výši mraků.
Kroužim nad tebou jak hejno supů.
Rozdíl je, že tě nechci zabít.
Tomu chci předejít.
Položit za tebe život? Bez váhání.
Autor W, 06.07.2019
Přečteno 257x
Tipy 4
Poslední tipující: Kett, m.n. - čas od času
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jasnej stalker :D

06.07.2019 22:23:58 | m.n. - čas od času

Stalker jak vyšitý příteli. :D xD

06.07.2019 22:49:23 | W

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí