☻-☻Tak...haf,haf,haf

☻-☻Tak...haf,haf,haf

Anotace: ================

~Štěkání...haf,haf~

Dnes prý
všude po kraji pejskové štěkají
páníčky milují v posteli rádi jim lehají
vůbec se neptají haf,haf,haf…smím?
Vyhnat se ale ne,ne,ne nedají
...s páníčkem spím...
Já se zlobím? Ale nezlobím
po bříšku tě hladím
tady máš kostičku můj milý drobečku
a nežer mi botičku uhni trošičku.

Pejsek hned přiběhne po tváři oblízne
tlapku mi nabídne jen tak si štěkne.
Tak pojď se mnou ven.
...i když prší...
to páníčka moc nepotěší.
Vezmu si paraple no a hned jdem.
Tlapka v dešti klouže psík vletí do louže
otřepat si může všechnu vodu z kůže
ach jémine...hned vedle mne.
A sprška z kaluže ta mě už nemine.

A než by slovo řek mokrý je páníček,
otřepat se ale nemůže
on to nedokáže.
Svého psa však miluje
…a tak to je…
haf
-------------------------

haf

Autor Květka Š., 11.07.2019
Přečteno 183x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, vlnka, Frr, Kett
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hááááf fffff :-)) ST :-))

12.07.2019 08:19:49 | Iva Husárková

Pejskové jsou mazlíčci, lásku nám dávají, nic za ní nechtějí :-)

11.07.2019 20:12:04 | vlnka

haf..:-D*

11.07.2019 18:57:50 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí