ZA JASNÉ NOCI

ZA JASNÉ NOCI

Za svitu hvězd.
Ležíc na měkké trávě.
Při šelestu listí.
Vzpomínám na krásné chvíle.

Při svitu měsíce,
hledím do dáli.
S měsícem a hvězdami,
hledám dávno ztracené.

Za jasné noci chladné,
procházím se lesem.
Své přání vkládám do listů.
Mé vzpomínky zůstáváji v šlépějích za mnou.

Za jasné noci tajemné,
nezůstávam na místě.
S jasným měsícem před sebou.
Jdu dál a dál, do noci.
Autor W, 16.07.2019
Přečteno 243x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí