Večeře

Večeře

Anotace: ...je na stole. Tak pojď jíst.

45 kilo zlamanyho srdce
A 3 kila dehtovych plic
Co dychaji
Palmoff life
Na balkone bez vyhledu
Ale jsem tu

Ziju a zit asi mam
Krasny vlasy
Prefabrikovany na zrzavo
S vinem v tom zkazenym srdci
Jak jinak by ty plice asi mohly dychat
Srdce potrebuje motor
A kdyz nemam tebe
A nemam Turice
Nemam tebe kopajiciho plot
Jak jinak nastartovat motor

Hnist spravne zivot neumim
Ale i tak se snazim ho nepresolit
Kdyz ti ho podavam
K teply veceri
I kdyz vim ze si to dokorenis
Ale vis jak - neni to zdravy- rika se
Co ale jinak budem jist?

Fakt nevim kam mam jit
A jak ten pocitac spravit
Ale vim
Ze ti tu veceri znova uvarim
Protoze s tebou chci veceret
Navzdy
Autor Lexisa, 24.07.2019
Přečteno 227x
Tipy 3
Poslední tipující: Eru Alonnar
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevím proč bez diakritiky, snad pro ten pokažený počítač, ale líbí se.

03.09.2019 23:13:16 | Eru Alonnar

Básnička nějak nemůže nabrat směr a vyprofilovat se jako oddaně milostná ani jako k druhému kritická. A tak ulpěla na větách typu "žiju a žít asi mám". Nakonec se přece rozhodla PRO, tak to je aspoň dobrá zpráva.

25.07.2019 06:59:48 | Karel Koryntka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí