*-*Deštníková

*-*Deštníková

Anotace: ~~~~~~~~~


~~~~~~~~~
Dešťové kapky
dnes z nebe padají
v létě nic jiného neznají,
zaplní kaluže
zalijí trávníky i růže
v ulicích vyrostou deštníky
na šňůře mi zmoknou ručníky
kočky maj mokrý kožíšky
a psi od bláta tlapičky.

A já jsem jako hastrman
a před lijákem utíkám
jsem mokrá jako ze sprchy
léto má někdy vrtochy...
ale po tom dešti
zas slunce všechno suší
z lesa to houbami zavoní
začervená se v maliní
nejedna letní láska začíná
a chutná líbání
a chutná zmrzlina
i kapky deště se milují
a víc a víc pak někdy padají.

A z duhy si nebe mašle naváže
dám si ji do vlasů.
Možná že.

~~~~~~~~~
prší
Autor Květka Š., 27.07.2019
Přečteno 189x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, vlnka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Květuško-tahle svěží od Tebe se mi líbí-přivodila mi dobrou náladu, jíž ovšem o nedělích pravidelně postrádám...vďaka ST* :-D*

28.07.2019 14:22:41 | Frr

...děkuji za tvoje milé návštěvy...A dobrá nálada se vrátí i v neděli.
Posílám ti srdečné pozdravení z Brna.

28.07.2019 16:57:49 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí