Pochybnost

Pochybnost

Ťukam si na čelo,prostě NECHÁPU

na měsíci prej nenechali STOPU

to asi Marťan tam ji zanechal

nebo se tomu asi smál

možná jsou otázky na místě

...to jen vzduch se chvěl

tajemné video,vědí to jistě

...TAKOVOU Hloupost nikde neviděl

To jen Verne o tom psal

a Jara Cimrman mu našeptával

A kdo, jen jejich stíny

Stíny,lidské pochybnosti

Pravdy a viny

nebo hlouposti.,.

Věřím a vím

vím,a Věřím....

 

 

 

 

Autor Radek.oslov.Šafárik, 27.07.2019
Přečteno 198x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí