nesmrtelnost je nakažlivá

nesmrtelnost je nakažlivá

Anotace: taková jedna sebekritika z roku 2008

"pojď, vytvoříme si vlastní slova,"
řekl mi jednou Sámseb Sámsebovič
- tak jsem si upředl samotku
se zrcadly na stěnách

"nadefinujeme si sobotu ve čtvrtek,"
usmál se na mě Danielsoft
čili občas propuknu jen tak smíchem
v autobusu plném cizích lidí
a směju se něčemu, co je interní a lokální

"já jsem Architekt,
to já jsem vytvořil Matrix,"
- to je tak sladká myšlenka, přátelé,
že je možno se opít
vlastními vynálezy.

tři kvarky pro pana Marka
tři kvarky pro pana Marka...
Autor danielsoft, 30.07.2019
Přečteno 221x
Tipy 3
Poslední tipující: vlnka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí