píseň teskné cesty

píseň teskné cesty

je stejný
ale obrácený zády
vyhmátl tři nebo čtyři sny
jak se vracel k tomu svému

byl tak sám na prahu temného domu
vůbec nic se nikdy neděje nepozorovaně
mít strpení s časem
a podaří se něco zvláštního

plátky růže spadnou na cestu
slitování vnikne do mlhy
která studí
sťat byl jen jistý počet hlav

křik píseň teskné cesty přehluší
píseň teskné cesty přehluší křik
a lístky jsou povadlé
jak její něžné slzy

 

https://kvaj.blogspot.com

Autor kvaj, 01.08.2019
Přečteno 397x
Tipy 5
Poslední tipující: vlnka, Frr, jitoush, Iva Husárková, J.Karasová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..písně mají velkou sílu....zvláště ty vnitřní.....jen nesmí uvíznout,
ale musí zaznít v plné síle.....zaznít a rozechvět vnější svět.....Ji.

01.08.2019 19:06:47 | jitoush

Děkuji.

12.08.2019 09:22:07 | kvaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí