Snění svatojánských mušek

Snění svatojánských mušek

Co se stane
s vatou cukrovou,
když se přiřítí kyselý déšť?

Co se stane
se zvíře mláďátkem,
když objeví se predátor?

Co se stane
až nám naše písnička
ukáže bondáž vlastního osudu?

Co se stane
s drkotáním slaboučkých nožiček,
když snopeček surový promluví?

...

Jen dál tancuj,
s tou kopretinou,
kterou jsi zaléval naposledy dnes ráno
a přesto stále nevykvetla..
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí