*-*Povídej...

*-*Povídej...

Anotace: ~~~~~~~~

 
~~~~~~~~
Povídej mi o lásce
co jak jahody chutná
co je k žití nutná
co jako růže voní
jak modré zvonky zvoní
co jako víno zraje
z vinařského kraje
co hraje na housličky
o lásce písničky
je jako duha krásná
a já jsem s tebou šťastná
jako ta rosa co se třpytí
tak povídej
ať si ji kdo chce chytí
jen tu tvoji i tu moji
/tu naši/
lásku ohlídej

jako sladké políbení
a něžné pohlazení
jako něco co bylo 
a třeba už ani není
co skončilo někde
v našem zapomnění
já přece dobře vím
že tak to nebylo a není.

A hned tě milý políbím.
Třeba tě ještě nevzbudím.
Spíme,ještě chvíli spíme.
A snít to také smíme.
Spolu...co já vím.
Co my víme.

~~~~~~~~~
***
Autor Květka Š., 02.08.2019
Přečteno 182x
Tipy 1
Poslední tipující: vlnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká, bez lásky by byl život smutný :-)

02.08.2019 20:39:29 | vlnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí