Bolestná

Bolestná

Anotace: ....

Až víčka poklesnou
a srdce sevřou obruče,
budeme hledat nové zítřky,
nový směr....
všechna bolest
vezme nás za ruce,
stále jsi dával...
nyní i ber...............
Úsměv je snadným pro toho,
kdo dává srdcem svým
proč v očích hledám
pro koho
nikdy nezradím?
Autor Verena, 02.03.2007
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherná

02.03.2007 14:15:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí