*-*Deště milování

*-*Deště milování

Anotace: ~~~~

~~~~
Dešťová kapka 
ke kapce si padá
jedna tu druhou 
má asi ráda
tak když se dalo do pršení
nastalo všech kapek 
milování.
Když prší už celou hodinu
to kapky si založily
velkou rodinu
a že ty kapky praštěné byly
tak se moc rychle 
rozmnožily.
Chvíli se koukají 
kam by se honem zašily
aby si tu svoji lásku 
tak trochu užily
ať padnou kam padnou 
všude jsou vidět
mohly by se milé kapky
taky trochu stydět.
Kdy toho kapky už necháte?
Vždyť vy dnes jenom 
ostudu děláte
už se vám začíná i slunce smát
vy se snad dnes chcete 
v duze milovat?
¨
Tak o tom si nechte zdát.
Pak kouknu z okna 
a světe div se
ty malé kapky zas milují se.
Kap,kap,kap,kapka kape
a to jako prší?
To ne,jen zase milují se
a množí….

~~~ ♥ ~~~

...no ano,jako ty kapky...

****

Autor Květka Š., 06.08.2019
Přečteno 181x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí