Trojka mečů

Trojka mečů

Anotace: Tarot je příběh obrázků v nichž odráží se ty naše. Cítím li že něco by mělo být jinak pak ted ten okamžik přichází

Myšlenky jsou v bodu zlomu
rozhodnutí přichází
Energie načerpaná z stromu
teď po tmě snad světlo přichází
Jako když v botě kámen tlačí
chvíli člověk čeká jak to dopadne
Jako pricenzna s hráškem pod matrací
než vyřeší to pořádně
Ted smysly ostře vnímají a jasno mám
zmizela nerozhodnost hostící mě v koutě
Vím co je třeba a co vykonám
čekají na mě jiné další poutě
Autor petrzal, 07.08.2019
Přečteno 170x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí