Královna pohárů

Královna pohárů

Anotace: Tarrot chválí i varuje, pozitivní ženský element může být síla i slabost . . .

Můžu mít plány a sny můžu je plnit
dávat však pozor, na to je nemít
Čistota úmyslů, empatie dvojsečná je zbraň
slepě se podřídit, ovládne tě saň
Spolehlivý a ochotný
nemusí nutně být v její moci,
slepý a zbytečný
součást bez nutné pravomoci.
Je hezké otevřenou mít mysl
pro blízké okolí
Nebýt však sebou nemá smysl
sám sobě splň cokoli
Autor petrzal, 08.08.2019
Přečteno 180x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí