Našel jsem tě

Našel jsem tě

Anotace: Našel jsem tě, pošramocenou jako jsem byl já, chci ukázat ti že může být lépe a přijímat tvou přítomnost

Pod křídly anděla
já ji tam zahlédl

Schována seděla
do očí jsem ji pohlédl

Viděl jsem jiskřičku tlumenou
ta zapálila mysl mou

Zas chtěl jsem být se ženou
zkusit žít štěstí dvou

Od té doby se griluji s smažím
v tom žáru co jsi zažehla

Být pro tebe lepším se snažím
láska mrška zas přiběhla

Když padám únavou zmožený
nebo nálada není barevná

Ty sílu mi dáš objetím pažemi
a zahřejí mě tvá slova úsměvná

Děkuji za každý s tebou den
nejsem už prázdný chladný stín

Ty jsi zřejmě mým osudem
když s tebou životem jít smím
Autor petrzal, 26.08.2019
Přečteno 199x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí