Jdu ztichlým městem

Jdu ztichlým městem

Anotace: Jedna starší...

 

 

Jdu ztichlým městem
je ráno šedivý
v ulicích nikdo nechodí
člověk je tu najednou tak sám.
Někdo někde strčí klíč do dveří
když je otvírá, teskně zaskřípaj.
I slunce se teprve pomalu probouzí
ale někteří lidé jdou teprve spát.
A jak tak jdu zvuky mých kroků
se odrážejí od stěn domů
a plaší holuby co na lampy usedaj.
A já jdu dál
ztichlým městem je ráno šedivý
v ulicích nikdo nechodí
není slyšet žádný hlas
a tak tu jdu sám.
Zvuky mých kroků se odrážejí
a já přidám
abych byl doma včas….

Autor Timy1123, 28.08.2019
Přečteno 218x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí